Spelregels

Uiteraard komt er bij het boeken van Kantoor op Wielen het een en ander aan spelregels bij kijken.
Je leest ze hieronder.

Algemeen

Het Kantoor op Wielen heeft twee officiële zitplaatsen. Tijdens het verplaatsen van het Kantoor is het dus mogelijk om met 1 bestuurder en 1 bijrijder plaats te nemen. Wanner het Kantoor is geparkeerd is te niet meer van toepassing.
De verhuurprijs is excl. BTW en incl. 50 kilometer. Bij het overschrijden van deze 50km zal er €0,30 per km in rekening worden gebracht.
De waarborgsom bedraagt €250,-
Check de beschikbaarheid via de boekingstool en boek direct online.
Je kan direct online boeken. Uiteraard kan je vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier. Als je al zeker bent dat je het Kantoor op Wielen wil huren, dan kan je het beste een reservering aanvragen via de boekingstool om er zeker van te zijn dat het Kantoor beschikbaar is.

Boeking definitief

Zodra de boeking in orde is wordt de aanvraag afgerond. Voltooi hierbij onze verificatieprocedure door je rijbewijsnummer in te vullen. Maak vervolgens je reservering definitief door de betaling te voldoen via het veilige betalingsproces. Je kunt eenvoudig online betalen via iDEAL of creditcard.
Let op: zolang je de betaling niet hebt voldaan, kunnen ook anderen het Kantoor op Wielen nog reserveren. Door de aanvraag aan te betalen ga je akkoord met de huurvoorwaarden.

Waarborgsom

Voorafgaand dien je de waarborgsom te voldoen. De hoogte van de waarborgsom bedraagt €250,- De waarborgsom wordt naar je teruggestort na afloop van de huurperiode en met aftrek van eventuele schade of naheffingen. Denk bij eventuele naheffingen aan: extra kilometers of schoonmaak. De waarborgsom kan ook via creditcard geautoriseerd worden zodat je het geld helemaal niet hoeft over te maken.

Eigen risico

Mocht er onverhoopt toch een gebeurtenis zich voordoen waarbij schade ontstaat dan heb je als huurder een eigen risico van € 1000,- .

Verzekering

Dekking van de verzekering is WA. En geldt alleen binnen Nederland.
Een WA verzekering dekt alleen schade die je aan anderen toebrengt.

Annuleren

Het kan natuurlijk altijd dat je niet meer met het Kantoor op Wielen op pad kunt gaan, wat jammer. In dat geval is het mogelijk om te annuleren en zullen de annuleringsvoorwaarden gelden.